ΕΥΡΩ Ή ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ:ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΝΟΣ GREXIT

 

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 ο Νομικός Παλμός διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Ευρώ ή Εθνικό Νόμισμα: Πιθανές Συνέπειες ενός GREXIT», θέμα το οποίο παραμένει πάντα επίκαιρο, ειδικά στη διάρκεια της κρίσης.

Υπέρ του Ευρώ τάχθηκε η κα. Λούκα Κατσέλη, Καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Ε.Κ.Π.Α. και πρώην Υπουργός, όπως και ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., πρώην Πρύτανης Ε.Κ.Π.Α. και Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ..

Την επιλογή του Εθνικού Νομίσματος υποστήριξαν ο κ. Θεόδωρος Κατσανέβας, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Πειραιώς και πρώην Βουλευτής, καθώς και ο κ. Ανδρέας Δημητρόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.

Στη συζήτησε έλαβε μέρος και ο Δημοσιογράφος του ΜEGA κ. Δημήτρης Τάκης, ο οποίος «ανέκρινε» τους ομιλητές με τις ερωτήσεις του διεγείροντας του ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο στη συνέχεια με τις παρεμβάσεις του έκανε την εκδήλωση πιο διαδραστική.

Τη συζήτηση, που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  συντόνισε ο Αρχισυντάκτης του Ανεξάρτητου Φοιτητικού Πολιτικού Περιοδικού «Νομικός Παλμός», κ. Νίκος Μάλαμας.

LL3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s